DESPRE NOI

Pro Nutrition, un brand cu renume, într-o continuă expansiune, care operează pe teritoriul a peste 10 tari acum și în Republica Moldova. Cu o experiență acumulată in cei 22 ani de existenta pe piața Europeană si internațională, oferim cea mai ridicata calitate a produselor comercializate, utilizând doar ingrediente provenite de la furnizori de renume mondial, precum: Carbery, AlzChem, Kyowa, Fonterra, Sabinsa, Creapure®.

Pentru a menține un standard ridicat al produselor, utilizam aparatura de ultima generație in procesul tehnologic si in cel de testare al produselor, pentru a fi siguri ca respectam standardele de calitate impuse.

Pro Nutrition adera la cele mai înalte standarde, compania fiind certificata de firma DNV GL - Business Assurance cu sistem de management al calității in conformitate cu SR EN ISO 9001: 2015, standardul IFS, si sistemul de siguranță al alimentului HACCP.

Modalitatea de depozitare a materiilor prime si a produselor finite se face in cele mai optime condiții, suntem atenți la temperatura si umiditate, si la modul de ambalare si pregătire pentru transport.

Gama larga de produse din e-shop este disponibila in totalitate in depozitul nostru, pentru a fi siguri ca livrarea coletelor către clienți se efectuează in cel mai scurt timp.

De la produse pentru slăbit pana la luarea in greutate, proteine, pre-workout-uri si suplimente pentru recuperare, vitamine si minerale, Pro Nutrition Moldova oferă o varietate largă de produse de înaltă calitate, astfel încât experiența dumneavoastră în atingerea obiectivelor propuse sa fie cat mai ușoară.

In materie de consultanta, va punem la dispoziție un personal bine pregătit si călduros, care va poate oferi informații utile pentru o experiență cat mai plăcută.

Colaboram cu sportivi din diferite domenii de activitate, antrenori personali cat si nutriționiști, care au încredere deplina in produsele noastre, fiind utilizate de către ei atât in perioada de pregătire, cat si in viața de zi cu zi.

închide Coșul meu
închide

închide
Meniu
Categorii
This site uses cookies. We use cookies to personalize content and ads, to provide social networking features, and to analyze traffic. View more
Accept
Decline