DESPRE NOI

Pro Nutrition, un brand cu renume, într-o continuă expansiune, care operează pe teritoriul a peste 10 țări acum și în Republica Moldova. Cu o experiență acumulată în cei 22 ani de existență pe piața Europeană și internațională, oferim cea mai ridicata calitate a produselor comercializate, utilizând doar ingrediente provenite de la furnizori de renume mondial, precum: Carbery, AlzChem, Kyowa, Fonterra, Sabinsa, Creapure®.

Pentru a menține un standard ridicat al produselor, utilizăm aparatura de ultimă generație în procesul tehnologic și în cel de testare al produselor, pentru a fi siguri că respectăm standardele de calitate impuse.

Pro Nutrition aderă la cele mai înalte standarde, compania fiind certificată de firma DNV GL - Business Assurance cu sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001: 2015, standardul IFS, și sistemul de siguranță al alimentului HACCP.

Modalitatea de depozitare a materiilor prime și a produselor finite se face în cele mai optime condiții, suntem atenți la temperatura și umiditate, și la modul de ambalare și pregătire pentru transport.

Gama largă de produse din e-shop este disponibilă în totalitate în depozitul nostru, pentru a fi siguri că livrarea coletelor către clienți se efectuează în cel mai scurt timp.

De la produse pentru slăbit până la adăugarea în greutate, proteine, pre-workout-uri și suplimente pentru recuperare, vitamine și minerale, Pro Nutrition Moldova oferă o varietate largă de produse de înaltă calitate, astfel încât experiența dumneavoastră în atingerea obiectivelor propuse sa fie cât mai ușoară.

În materie de consultanță, vă punem la dispoziție un personal bine pregătit și călduros, care vă poate oferi informații utile pentru o experiență cât mai plăcută.

Colaborăm cu sportivi din diferite domenii de activitate, antrenori personali cât și nutriționiști, care au încredere deplină în produsele noastre, fiind utilizate de către ei atât în perioada de pregătire, cât și în viața de zi cu zi.

Declarație de conformitate

SC PRO NUTRITION IMPEX SRL, reprezentată legal în Republica Moldova de către “HILL & VALLEY” SRL, declarăm pe proprie răspundere că produsele fabricate de către firma noastră sub brand-ul PRO NUTRITION nu conțin hormoni, steroizi anabolizanți, steroizi, antiinflamatori, substanțe psihotrope, alcool, metale grele, encefalopatie spongiformă bovină (ESB) și derivați din carne de porc.

Toate produsele sunt fabricate în conformitate cu Regulamentul UE 92/46 și 853/2004. Pro Nutrition Impex SRL își asumă întreaga responsabilitate pentru aceste produse.

Ce spun clienții despre noi

Powered by
5,0
Pe baza a 81 recenzii
5 stele
99
99%
4 stele
0%
3 stele
1
1%
2 stele
0%
1 stea
0%
1-5 of 81 reviews
 1. 👍👍

  (0) (0)
 2. (0) (0)
 3. Folosesc produsul de câteva zile, este devreme să mă expun asupra rezultatelor. Reacții adverse sau senzații neobișnuite nu am. Sper ca utilizarea produsului să aibă rezultatul scontat!

  (0) (0)
 4. Anume la Pro Nutrition Moldova am găsit produsul căutat. Comanda a fost preluată imediat, livrarea operativă.

  (0) (0)
 5. Image #1 from Victor Victor 999
  (0) (0)
închide Coșul meu
închide

închide
Meniu
Categorii
This site uses cookies. We use cookies to personalize content and ads, to provide social networking features, and to analyze traffic. View more
Accept
Decline