CERTIFICARE ȘI SIGURANȚĂ

Produsele Pro Nutrition corespund celor mai înalte standarde de calitate, compania fiind certificata de firma DNV GL - Business Assurance cu sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001: 2015, standardul IFS, si sistemul de siguranță al alimentului HACCP. Toate produsele noastre corespund normelor europene si sunt testate de experții noștri, dar si de laboratoare independente certificate, iar ingredientele utilizate provin de la cele mai reputabile companii la nivel mondial, cum ar fi Carbery, AlzChem, Kyowa, Fronterra, Sabinsa.

Investim constant in oameni, dar si in cea mai avansata aparatura disponibila pe piața pentru a va oferi o gama diversificata de suplimente nutritive pentru un corp mai sănătos, mai puternic.

Declarație de conformitate

SC PRO NUTRITION IMPEX SRL, reprezentată legal în Republica Moldova de către “HILL & VALLEY” SRL, declarăm pe proprie răspundere că produsele fabricate de către firma noastră sub brand-ul PRO NUTRITION nu conțin hormoni, steroizi anabolizanți, steroizi, antiinflamatori, substanțe psihotrope, alcool, metale grele, encefalopatie spongiformă bovină (ESB) și derivați din carne de porc.

Toate produsele sunt fabricate în conformitate cu Regulamentul UE 92/46 și 853/2004. Pro Nutrition Impex SRL își asumă întreaga responsabilitate pentru aceste produse.

închide Coșul meu
închide

închide
Meniu
Categorii
This site uses cookies. We use cookies to personalize content and ads, to provide social networking features, and to analyze traffic. View more
Accept
Decline