Este pudra proteică vegană la fel de grozavă pe cât pare?

În ultimii ani, a existat o schimbare majoră în modul în care consumăm proteine pe tot globul, în special în ceea ce privește pudrele de proteine. Odată cu o conștientizare sporită a încălzirii globale și a impactului mai multor industrii în general, mulți oameni aleg să mănânce ma conștiincios. Fără a mai vorbi de multele beneficii suplimentare pentru sănătate ale unei diete pe bază de plante.

Lucrul grozav despre pudra de proteine pe bază de plante este că este potrivită pentru majoritatea tipurilor de corp, oricine o poate folosi și o poate tolera bine. Pe de altă parte, proteinele din zer de origine animală sunt cunoscute că provoacă probleme digestive la unii oameni, ducând la anumite alergii.

Potrivit unui studiu publicat în Jurnalul Societății Internaționale de Nutriție Sportivă, suplimentarea cu proteine din mazăre a fost la fel de eficientă ca și proteina din zer la creșterea grosimii musculare atunci când a fost asociată cu antrenamentul de rezistență. Pudra proteică de mazăre poate ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea pierderii în greutate, unele studii arătând că ar putea încetini digestia și ar putea modifica nivelurile anumitor hormoni ai foamei pentru a promova sațietatea

Beneficii

  1. Se absoarbe ușor de către organism

Pudrele de proteine vegane încolțite sunt mai biodisponibile. Aceasta înseamnă că corpul dumneavoastră îl poate descompune și îl poate folosi mai bine pentru creșterea celulelor și pentru a repara țesutul muscular. Aceasta este o veste grozavă dacă suferiți de intoleranțe alimentare, balonare, IBS și un metabolism lent. 

  1. Putere nutrițională

Carnea roșie va fi întotdeauna o sursă excelentă de fier, dar pudra proteică de mazăre este la fel de eficientă, dacă nu mai mult. O porție de pudră proteică de mazăre conține 35% din necesarul zilnic de fier. În comparație, aceeași porție de proteine de origine animală conține 0% din necesarul zilnic de fier.

Grăsimile saturate sănătoase conținute în pudra de proteine vegane vă pot ajuta, de asemenea, la reglarea apetitului și a greutății, la controlul nivelului hormonal, al zahărului și al digestiei. 

  1. Boost de vitamine și minerale

Proteina din mazăre, proteina din soiași alte pulberi de proteine ​​pe bază de plante oferă antioxidanți și vitamine care pur și simplu nu se găsesc în pulberile de proteine din zer. Pe scurt, pudra de proteine vegetale oferă o modalitate rapidă de a vă consuma nevoile zilnice de legume și proteine într-o singură lingură! Aceste vitamine, minerale și antioxidanți esențiali vă întăresc, de asemenea, sistemul imunitar și vă întăresc sănătatea.

  1. Aliat fără alergii

Deși proteina din zer este excelentă pentru construirea mușchilor, unii oameni pot suferi de alergii la zer. Poate provoca gaze sau balonare pentru persoanele cu alergii la lapte sau altele similare.

Pudra proteică pe bază de plante poate fi alegerea de top pentru cei care suferă de o alergie la zer. De asemenea, poate fi o alegere excelentă pentru cei care au alergii la gluten!

De asemenea, considerăm că multe mărci vegane, în special, țin cu adevărat la clienții lor și depun mai mult efort pentru a dezvolta produse alimentare pure, naturale și integrale, care nu sunt afectate de lucruri rele, oferă ingrediente organice și nu conțin ingrediente artificiale.

  1. Ajută la stimularea metabolismului

Proteinele vegetale sunt digerate mai mult decât carbohidrații obișnuiți, grăsimile și alte produse de origine animală. Indiferent dacă doriți să vă mențineți sau să pierdeți ceva în greutate, proteinele sunt esențiale nu numai pentru a vă porni metabolismul, ci și pentru a-l stabiliza. 

Lucrul grozav despre proteinele din plante este că, de asemenea, durează ceva timp pentru ca organismul tău să le digere, din cauza tuturor fibrelor. Cu cât corpul tău lucrează mai mult la metabolizarea proteinei vegetale pe care le-ai consumat, cu atât corpul tău arde mai bine grăsimea suplimentară de care încerci să scapi.

Puteți citi mai multe aici.

Fapte curioase despre colagen pe care poate nu le știați
Ce trebuie să știți despre acizii grași Omega-3

Lasă un răspuns

închide Coșul meu
închide

închide
Meniu
Categorii
This site uses cookies. We use cookies to personalize content and ads, to provide social networking features, and to analyze traffic. View more
Accept
Decline