POLITICA DE RETUR

În conformitate cu LEGEA Nr. 105 din 13-03-2003 privind protecția consumatorilor, orice client are dreptul de a returna produsul cumpărat, fără penalități în caz că depistează neconformități.

Procedura de denunțare și retur:

Returnarea se face anunțând in prealabil intenția de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele 3 modalități:

- la adresa de email admin@pronutrition.md

- la numărul de telefon 079148504

- prin posta/curier sau orice altă modalitate de transport la adresa bd. Dacia 58/12, pentru Hill & Valley SRL

De asemenea sesizarea trebuie sa conțină următoarele:

– numele clientului, adresa de email (daca este cazul) și numărul comenzii

– denumirea si numărul de bucăți pentru produsele ce se doresc returnate

– data livrării produselor

– motivul returnării

Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de către dumneavoastră, iar in maxim 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur, suma va fi rambursata.

In cazul in care returul se datorează unei erori din partea noastră (s-a trimis produsul greșit, sau produsul este deteriorat) vom returna suma integrala, inclusiv costurile de transport. In caz contrar se vor retine costurile de ambalare, manipulare, si - daca este cazul - de transport din suma rambursata.

PRO NUTRITION MOLDOVA va încerca întotdeauna sa rezolve orice sesizare. In acest sens va punem la dispoziție o adresa de e-mail spre care puteți direcționa orice sesizare sau reclamație la care va vom răspunde in maxim 10 zile calendaristice: admin@pronutrition.md

închide Coșul meu
închide

închide
Meniu
Categorii
This site uses cookies. We use cookies to personalize content and ads, to provide social networking features, and to analyze traffic. View more
Accept
Decline