Sprijinirea sportivilor moldoveni la Cina Olimpică anuală

Pro Nutrition Moldova susține sporturile olimpice și apreciază meritele sportivilor naționali.

Ne bucurăm să fim parteneri ai unor astfel de evenimente, arătându-ne recunoștința pentru faima mondială pe care sportivii noștri o aduc în Moldova. De asemenea, îi încurajăm să exceleze și să atingă scopul final al Jocurilor Olimpice: să cultive ființa umană, prin sport, și să contribuie la pacea mondială.

Cei mai buni sportivi ai anului 2022 au fost premiați în cadrul Cinei Olimpice organizate cu ocazia împlinirii a 32 de ani de la fondarea Comitetului Național Olimpic.

Anastasia Nichita a fost desemnată „cea mai bună sportivă”. Ea a devenit în 2022 campioană mondială la lupte. „Desigur că mă bucur. Mai ales la așa evenimente, unde noi sportivii suntem în centrul atenției. Ne bucurăm că suntem apreciați pentru meritele pe care le-am obținut pe parcursul anului.” a afirmat Anastasia Nichita.

Au fost premiați de asemeni și antrenorii celor mai buni sportivi. Printre laureați s-au numărat sportivii care au cucerit medalii pe arena internațională.

În cadrul evenimentului a fost semnat și un memorandum de colaborare între Comitetele Olimpice din Republica Moldova și România.

Cina Olimpică este organizată în fiecare început de an și adună sportivi, antrenori, oficiali de stat și jurnaliști pentru a celebra spiritul și valorile olimpice, iar prezența noastră în cadrul acestei ediții este începutul unei frumoase colaborări.

Pro Nutrition Moldova este distribuitorul de suplimente sportive fabricate in Europa pentru sportivii de performanta. Suportul nostru este un ajutor în procesul de pregătire pentru calificările la Olimpiada din 2024. Moldova are potențialul de a fi printre țările urcate pe podium, și le dorim sportivilor naționali menținerea acestei poziții și urcarea în clasament.

Lasă un răspuns

închide Coșul meu
închide

închide
Meniu
Categorii
This site uses cookies. We use cookies to personalize content and ads, to provide social networking features, and to analyze traffic. View more
Accept
Decline